Servicii

Gama variata de alimente

Distribuim international produse alimentare romanesti pentru magazinele care vor sa ofere clientilor romani produsele cu care s-au obisnuit acasa, garantand atat calitatea cat si diversitatea acestora. Gama noastra de produse cuprinde marci romanesti cu renume atat national cat si international.

Livrare Gratuita

Oferim solutii optime pentru transport sau distributie de marfa la o temperatura controlata, dispunem atat de camioane frigorifice pentru regim international cat si de autoutilitare frigorifice de tonaj mic. Nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste marfa achizitionata, deoarece v-o livram GRATUIT!


Catalog online de produse

Tinand cont de gama diversificata de produse alimentare pe care o distribuim, venim in ajutorul dumneavoastra cu un catalog online in care veti putea gasi toate produsele noastre. Mai mult de atat in masura in care doriti sa faceti o comanda sau aveti nelamuriri va stam la dispozitie atat telefonic cat si prin email.

Consultanta

Oferim tuturor persoanelor care ne contacteaza consultanta atat prin informarea cu mai multe detalii despre serviciile si produsele noastre cat si cu suport in ceea ce priveste livrarea produselor, metode de plata, statusul comenzilor sau in crearea unui cont de acces pentru catalogul nostru.


 

DATE DE CONTACT

  • Dadypap.com
  • Adresa: Blvd Felix, nr 171, Sanmartin,
    Bihor, Romania
  • Email: office@dadypap.com
  • Website: www.dadypap.com
  • Telefon: +40 732 192 192

LOCATIA PE HARTA