Politica de confidentialitate

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Valentino Prodrom ("Compania") respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si, de asemenea, Valentino Prodrom respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care Valentino Prodrom le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-urile Valentino Prodrom.

 

Protectia Datelor cu caracter personal

Valentino Prodrom nu va colecta nici o informatie sau data care permite identificarea, persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon sau adresa de posta electronica - "Date Personale") pe nici unul din site-urile Companiei in afara cazului in care aceste informatii ne sunt oferite in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului. Aceasta furnizare voluntara de informatii va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Valentino Prodrom in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra.

Daca doriti sa va actualizati datele personale ne puteti contacta la adresa mai sus mentionata.

Atunci cand ne trimiteti datele cu caracter personal, Compania le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

Compania nu intentioneaza acum sau in viitor sa vanda, inchirieze sau sa comercializeze date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site unei terte parti.

Datele submise pot fi transmise de catre Companie catre alta companie afiliata, care este localizata in afara Romaniei, inclusiv dar nu neaparat limitat in Statele Unite ale Americii. Prin continuarea accesarii acestui site, vizitatorii isi dau acordul implicit la acest transfer, in avans.

Cu toate acestea, Valentino Prodrom nu va fi raspunzatoare in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, sau altele asemenea ce au loc pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

 

Minori

Valentino Prodrom nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricind va considera necesar, Compania va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale.

Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre Valentino Prodrom a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), mesaje electronice (e-mail) sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate. Valentino Prodrom recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale in momentul folosirii Internet-ului.

 

Informatii suplimentare care se colecteaza automat

In anumite situatii, Valentino Prodrom poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al Valentino Prodrom. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser de internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosit de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile Valentino Prodrom.

DATE DE CONTACT

  • Dadypap.com
  • Adresa: Blvd Felix, nr 171, Sanmartin,
    Bihor, Romania
  • Email: office@dadypap.com
  • Website: www.dadypap.com
  • Telefon: +40 732 192 192

LOCATIA PE HARTA